Tävling!

Publicerad 2012-02-14 22:59:02 i Tävlingar,

Nu kör jag igång en tävling!
Vinnaren får samma kit som jag fick med mig hem från hötorgskliniken!
Alltså:
Tre olika parfymer plus 1 ansikts brun utan sol och allt tillsammans är värde
800:-
Det enda du behöver göra är att motivera varför just DU ska vinna och länka min blogg till din!
Lycka till :)

Kommentarer

Postat av: Yasmine

Publicerad 2012-02-15 02:14:53

Måste man ha en blogg för att tävla? :(

Annars är min motivering iallafall:

Jag är en riktig solariumtorsk som har insett faran med solarium och har slutat sola, dock så känner jag mig så jävla blek och ful så jag måste vidta nån form av åtgärd iallafall haha :) köpte en billig spray brun utan sol från nivea då det var de ända jag hade råd med men den luktade så jävla vidrigt så jag var tvungen att skrubba bort det jag sprayat :( iallafall.. Skulle bli superglad om jag vann detta då jag för det första aldrig vinner något och för det andra göra något åt min blekhet :) kram kram

Postat av: Felicia markevik

Publicerad 2012-02-15 15:57:05

Jag är mer eller mindre kär i parfymer, jag kan gå på stan bara för att lukta på olika parfymer på stan, spruta lite här och lite där bara för att jag gillar att det luktar starkt. Men som en vanlig, ungdom på 17 så har jag inte råd att köpa själv med en inkomst på 1050 i månaden och plugg upp till öronen. Brun utan sol har jag inte testat på länge men den skulle nog slås in i en present och ges till min halvsyster, jag tror att den skulle få mer värde hennes händer än i mina (Men parfymerna skulle jag spruta på mig själv,m haha :)) Jag har inte köpt mycket sånt på länge, då man prioriterar måsten och skyfflar undan sånt man kanske velat ha egentligen. Jag skulle bli superglad om jag vann, och jag skulle verkligen uppskatta det :)!

Har delat din blogg i min nu, du kan kolla här:



http://oneline.devote.se/blogs/17010082/emelie.htm#WriteComment

Postat av: Martina

Publicerad 2012-02-16 12:54:52

Har tyvärr ingen blogg men skulle bli superglad om jag vann dessa grejer, då jag som student inte har nåågra pengar kvar i slutet av månaden till dessa saker. Jag är rödhårig, Rödhårig=BLEK! speciellt på vintern, har inte direkt pigment för att kunna ligga i solarium tills man är brun heller. jag blir lixom inte brun, utan får bara massa fräknar. Känner att det hade varit väldigt kul med lite vardagslyx. Ps din blogg är skit bra och du är verkligen skiiiit snygg!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Ziperall.fi