Hej!

God eftermiddag.

Sitter hemma med Jimmie och mamma, jonte är på väg hit.. Vi tänkte kolla film och ha det mysigt, eftersom alla vi tre är sjuka. Kommer antagligen vara sjuk hela lovet.. vill inte men det kommer nog bli så.. Jag är verkligen sjuk hela tiden och vet inte varför! Så nu ska jag äta påskmat som vi åt igår och bara svulla, är så jävla hungrig. Jimmie spydde imorse,vet inte varför. Det går någon konstig magsjuka runt alla , jag har redan varit magsjuk, jimmie är det nu och ida var det i veckan.. Hatar att vara magsjuk, jag hatar inte att spy men hur svag man blir när man väl är magsjuk, man orkar inte göra någonting. Så nu ska jag iväg till köket, måste bara lägga in en bild på mig och mina tidigare klasskompisar i 9an när vi var på klassresa till Skara sommarland, jag har aldrig haft så roligt och jag rekomenderar verkligen att åka dit och hyra en stuga,det var helt underbart. Vill verkligen tillbaka.

Ha en underbar eftermiddag/kväll!


image33

Glad jävla påsk..eller nåt.

God morgon,god eftermiddag!

Idag är det påskafton.. och jag sitter mest och röker medans mamma gör allt jobb,känner mig lite taskig faktiskt.
Vinkade nyss till Fredrik på balkongen som är i huset mittemot hos sin mormor :)! Saknar verkligen Fredrik Philip och alla..så länge sen man såg dom, Jimmie är hemma och hans lillasyster är magsjuk.. vilket jag också har varit ett tag. Men det är bättre nu,men på köpet fick jag en jobbig förkylning istället.. :(
Så idag blir det till att äta mycket god mat.. potatis, advokado med skagenröra fyllning , rökt lax , oxfile och massor av annat. Är riktigt hungrig faktiskt, sen ska jag nog färga håret en gång till.. Som ni kanske inte vet har jag blivit brunett igen, för att dra ner på uppmärksamheten.. den DÅLIGA uppmärksamheten man får när man är vitblond i skallen...så det känns bra.
Sedan ska jag göra lite slingor, ljusa slingor i det och göra det lite ljusare ju närmare sommaren vi kommer för jag vill ju inte ha svart hår i sommar.. icke sa nicke.

Nu ska jag hjälpa till lite! Ha en underbar påsk! :)

Puss&Kram

suune!

Hej på er allihopa! Har inte skrivit på ett tag,har varit sjuk..som vanligt. Sitter nu och pratar med Jimmie i telefon och han verkar bli sjuk han med.. Har varit hemma sen i söndags. Myrna har kommit hem och är överlycklig över det, har saknat min myra. Lägger in en ny sunes jul video här hahahhahaa, så jävlabra!





Jag älskar verkligen sune och han familj.. håkan är nästan bäst.. "ÄR JAG ETT GIRIGT FRUNTIMMER?", "ja älskling.. nej men vad är det du säger?" hahahhahaha, njut allihopa.. sådan här humor kommer inte igen på 2000-talet! Ha en fortsatt trevlig kväll! Puss

sjuk...igen?

Hej!

Kom nyss hem ifrån Jimmie. Har varit jättetrevligt.
Men jag har ont i halsen igen,är hängig,har ont i huvudet och är snuvig&täppt i näsan, orkar verkligen inte bli sjuk IGEN!

Dagens smink : Puder,mascara,läppglans,rouge
Dagens finaste : Jimmie
Dagens mat : Mackor
Dagens tabbe : Börjar bli sjuk igen :/
Dagens måste : SOOOOVA
Dagens bästa : LEDIIG IMORGON! :)
Dagens elakaste : Tänkte raka av Jimmies hår i smyg ;)

Ha en toppenkväll,njut av livet.. man är bara med om det en gång och vet aldrig när det kan ta slut.

Puss&Kram

Jimmie&Ida

God morgon!

Sitter på mammas dator just nu eftersom min är på lagning.
Ska till jobbet om en kvart,börjar 10. Kl 11 ska jag och kevin äta lunch
tillsammans och sen börjar jag jobba igen kl 1 och jag ska sedan klippa Tommie :), kl 2 slutar jag och då ska jag och Tommie hem till Jimmie
och passa Ida,Jimmies lillasyster och vara hemma hos Jimmie tills han slutar jobbet. Imorgon ska Jimmie sova här,ska kolla film och umgås..Ska bli mysigt!
På fredag vet jag ingenting som händer, fast jag brukar iof inte kolla så här tidigt iförväg,men jag ska iallafall inte dricka någon alkohol..för det ger bara problem. Vad ska ni alla göra i helgen?
Ha en trevlig dag så skriver jag ikväll!
Puss & Kram!

Trött&Ont

God morgon!


Klockan är 07.23 och jag är helt död. Jag ska vara på jobbet klockan 10 och jag har oplattat hår,inget smink,sitter i ett par trosor och en tshirt och har bara ätit frukost. Har lite brottom faktiskt.. Idag ska jag träffa Jimmie och äta middag ute med honom,ska bli jättemysigt! :) Tänkte lägga in lite bilder från i somras,som är jättefina tycker jag..Man tänker tillbaka till sommaren när man tittar på gamla bilder och kommer på att man inte ens uppskattar sommaren när den väl är.. Så i sommar måste jag verkligen tänka på att göra alla galna grejer,tälta ute i skogen och sådant roligt.


     


1:a bilden : Nico och jag var i vaxholm,saknar verkligen tiderna.
2:a bilden : Myrna, älskade myrna. Kom hem!
3:e bilden : Västkusten med amy, saknar dig och västkusten! Hade världens bästa sommmar.



Kommer inte blogga på ett tag eftersom min dator åker in på lagning idag, vet inte när det blir klart. Håll ut!
Ni får ha en underbar dag! Puss & Kram

God natt

Nu ska jag sova, har kommit till avsnitt 46 på andra avenyn,kan verkligen inte sluta titta.. jag kommer typ bli självmordsbelägen när det tar slut haha. Tänkte lägga in lite bilder från igårkväll.. INNAN jag började spy.

     

Sen gick det lite snett och jag började må lite illa o sissodär, och när jag kommer hem så spyr jag mitt framför min mammas ögon . pinsamt värre, men det ska inte hända igen,ska sluta dricka över huvud taget. man blir bara konstig och inte sig själv.


Imorgon ska jag jobba,slutar 2.. tänkte sedan dra hem till pappsen,äta middag och få pengar. är i riktig pengarkris just nu,så det ska bli skönt att åka därifrån med en full plånbok!


ha en trevlig kväll allihopa! god natt
puss & kram

Usch.

God morgon, vaknade nyss.. klockan är halv 2.
 
Jag har en sprängande huvudvärk och kom hem lite efter halv 3 igårkväll efter att ha varit med alla mina brudar på en fest på rådmansgatan! Riktigt trevligt.. rensade luften med vissa tjejer som var där,rätt skönt att göra det så att man kan gå vidare och visa en bättre sida av sig själv. Nu sitter min mor och försöker laga min dator, den har gått sönder för andra gången och jag börjar tröttna nu. Hatar bärbara datorer,så jävla ömtåliga så det inte är sant.
 
Men nu ska jag fortsätta titta på Andra avenyn, ska börja titta på avsnitt 46 eller något, är inte säker.. Får kolla på mammas data nu.. Det blir mysigare för jag tycker inte om att sitta helt själv i min säng och titta, blir så ensamt.

Jag ska äta frukost nu och ta min medicin, sen ska jag nog åka till Jimmie.. saknar honom så jag nästan dör :) Ni får ha en underbar dag så hörs vi imorgon, btw Sunes jul avsnitt imorgon hörrni,glöm inte kolla här då;)

Puss & Kram

Trött & Nicolas

Hej hallå där!:)


Nu sitter jag här, i pyjamas och ska strax sussa. Jag är jättetrött,och ska upp tidigt imorgon,tänker överraska Jimmie med frukost hemma hos honom eftersom vi inte sets sen i Söndags. Idag har jag bara legat i min säng och fortsatt mitt andra avenyn-maraton och är nu på avsnitt 40 ÄNTLIGEN! Jag kan verkligen inte sluta kolla på det, nu är det speciellt spännande. Är det någon mer som läser min blogg som älskar avenyn så säg till,roligt att dela sina uppfattningar :) Vill bara be om ursäkt till alla också om jag betett mig illa,och som jag skrev innan ska det bli ändring på det. Vid sex ungefär så kom Nicolas hit och vi hade roligt såklart som vanligt,spelade in lite videos .. som antagligen INTE kommer komma upp här eftersom han i videosarna spelar Victoria Silvstedt hahahaha,jag har aldrig haft så roligt i hela mitt liv, Nicolas får mig att skratta ordentligt så jag nästan knappt kan stå upp. Du är nog den skönaste människan jag känner. Måste klämma in en bild på min lilla stjärtgosse. "Baaaby here i aaam" ,hahahaha!

Har ni några önskemål om vad ni vill att jag skall skriva om,eller vad ni vill veta mer om så är det bara att kommentera nedanför,och gärna med erat namn så att jag kan svara! :)


God natt på er, sov gott! Puss & Kram

SUNES JUL

JAG ÄLSKAR SUNES JUL! hahahahaha får såna minnen från amy när jag ser det här avsnittet.. det här är skitbra att kolla på om man vill skratta lite. varje vecka kommer jag från och med nu lägga in ett sune avsnitt :)


Andra avenyn maraton.

god morgon, vaknade med smärta..igen.
är så trött på att jämt ha ont. men snart löser det väl sig.
igår fick jag en rolig ide,jag har bestämt mig för att ha ett andra avenyn maraton. igår tog det från kl 4 på eftermiddagen till halv 6 imorse för att kolla på 23 avsnitt. det är totalt 70 avsnitt så jag har ett antal kvar hahaha, men det är så jävla bra så jag kan inte sluta titta.. och håkon är så jävla snygg.. men vill ni göra som mig, så titta in på www.svt.se och klicka in er på andra avenyn så finns alla avsnitt där.. nu ska jag fortsätta kolla. puss & kram

LÄS INTE OM NI INTE GILLAR DET.

Vill bara säga också,att..


GILLAR NI INTE MIG, ELLER DET NI LÄSER :

LÄS INTE MIN BLOGG OCH KOMMENTERA INTE.
bara onödigt och ni slösar er egen tid på något ni inte gillar.



lägger in en skön video på jimmie här när han sjunger lite sådär fint..







Plupp&Dagens

God morgon! Idag vaknade jag av att jag mådde mycket bättre,men att jag har fått skavsår i gomen av min piercing,eftersom staven bara blir längre och längre känns det som eftersom min tunga knappt är svullen alls längre. Måste in och fixa det. Den är 18 mm nu och man ska ha 12 mm eller 10. Måste köpa ny plupp också, vill ha en riktigt snygg och cool plupp, så om någon har tips på det så skriv jättegärna :)
Måste bara tillägga att jag tänker sluta vara en bitch och börja bry mig mer om andra,just nu går det inte för jag har ont men när jag mår bättre lovar jag alla att sluta snacka skit och bli mer mogen. Ha en underbar dag allihopa!

Puss&Kram



Dagens humör: Sjuk
Dagens frisyr: Knut på skallen
Dagens smink: Inget alls
Dagens händelse: Mår mycket bättre :)
Dagens planer: Bli frisk och byta stav på piercingen
Dagens vill ha: En ny snygg plupp till min piercing
Dagens saknad: Du vet vem du är
Dagens finaste: Min mamma
Dagens måste: Städa som satan
Dagens mat: Ingenting alls
Dagens kärlek: Du vet vem du är
Dagens sämsta: Att jag är helt hängig,orkar ingenting





"Dagens -
Text" tagen av : Ameliehelena.blogg.se

äggledarinflammation

igårkväll kände jag en smärta som inte gick att uthärda nästan, vaknade 6 gånger inatt av att jag hade så fruktansvärt ont i äggstockarna. så idag åkte jag och mamma till akuten,tog massa prover och jag fick ett eget rum,
 

fick göra gyn-undersökning och det dom kom fram till var en äggledarinflammation, äggstockarna har fått en infektion som måste behandlas med medicin, 4 tabletter 3 gånger dagligen, får inte röra på mig helst bara ligga still. jag har så otroligt ont i hela magen och vid äggstockarna. Jag som börjat jobba och trivs som in i helvete,så händer det här. jag förstår inte varför allt just ska hända mig vid fel tillfällen,vill bara vara frisk så jag kan umgås med människorna jag älskar och kunna ha roligt istället för att bara ligga still och inte göra någonting. jag hatar att ha ont. jag vill verkligen inte ha såhär ont, önskar ingen denna smärta,ska på återbesök om 2 veckor och kolla att systan jag har på min ena äggstock inte har utvecklats för då måste man tydligen operera. hade också vätska i buken, vilket gör sjukt jävla ont. kan inte sitta ner, kan inte stå upp och kan knappt ligga ner, vet inte hur jag ska göra för att det ska kännas okej. är helt förvirrad, dom ville att jag skulle stanna inatt över på sjukhuset men jag ville bara hem och lägga mig i min nybäddade säng och bara sova och bli frisk. så jag och mamma åkte hem och kom
nyss hem och jag är helt slut, har ont överallt och vill bli bättre så fort som möjligt.

Och detta berodde på att jag har klätt mig för kallt och INTE pågrund av SEXUELLA AVSIKTER som vissa skrivit.


Vill bara tacka jonte jimmie och fredrik för att ni ställt upp för mig, ni betyder allt i världen för mig. älskar er!


Här lägger jag in en film på Jonte när han piercar tungan, tänkt göra det innan men har inte haft tid.

Puss & kram, hoppas ni mår bra även om jag inte gör det




Så härlig video!

Kolla hur han rör fötterna, helt underbar unge!



Nämen tjena!

Kom nyss hem.. Är helt slutkörd! Har festat sen i torsdags dygnet runt typ.. och nu har jag blivit sjuk, hostar blod har feber och känner mig helt hängig. Min piercing mår riktigt bra, den är skitsnygg nu och har bytt plupp till en rosa diamant.. riktigt sött. Imorgon ska jag jobba egentligen men orkar verkligen inte. Nu skall jag lägga mig i min säng med en kopp te och kolla på Jerry Springer och bara ta det lugnt och försöka bli frisk.
Igår kollade jag på en sjukt bra film, 1408 ! Jag höll på att skita på mig så rädd var jag.. Men grym var den,rekomenderas även fast slutet sög.

God natt & sov gott!

Follow on Bloglovin
Ziperall.fi