Wanna love me, wanna touch me?

Publicerad 2008-10-12 22:36:16 i Allmänt,




You claim that you're so hot
And you say you got skills in the bedroom
You try to flirt when you're so not
Had a chance you still never come through
You say you wanna come and see me
Cause you know your girlfriend wanna be me

Wanna love me? Wanna touch me?
Think twice cause you gotta long way to go.

Kommentarer

Postat av: emma

Publicerad 2008-10-13 14:45:23

Det som hänt mellan dig och jimmy är jätte tråkigt tycker jag. Det är tråkigt att han lyssnar på sina föräldrar i stället för sitt hjärta. Eftersom ajg inte träffat någon av er kan jag inte säga så mycket, men jag tror han älskar dig och man märker att du älskahonom. Trodde inte ni hade varit tillsammans i 8 månader utan en kortare tid. Men skit samma, ni är verkligen söta tillsammans och man undrar egentligen vad han har för föräldrar, har du lust berätta det för mig? För föräldrar vill se sitt barn lycklig och inte olycklig, lycklig är han med dig och olycklig blir han att inte få vara md sin älskade. Jag kollar tillbaka på videon ni gjorde tillsammans och jag ser kärlek rakt igenom.



Det skulle vara jätte trevligt om du vill berätta mer om eran/Din situvation, du kna nå mig på tredjejuni@hotmail.com .. Så ska jag försöka ge förslag, för det är du värld. Jag önksar att du klarar dagarna bättre med eller utan honom. En person ska inte vara olycklig, alltid lycklig det har jag lärt mig!



Du verkar vara en helt fantastisk tjej så därför vill man självklart ditt bästa och många andra där ute. Kärleken är inte lätt det vet både du och jag, men en dag kanske han kommer tillbaka men varför ska du vänta? Du måste nog gå vidare för må bra inombords. Kramis på dig emelie!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Ziperall.fi