Good afternoon!

Hej allihopa.

Idag vaknade jag kl 3,helt död. Igår var vi på fest i Fruängen och vi hade dricktävling och jag förlorade såklart så jag låg under bordet ganska fort haha.. Jag började bråka med Alex och sen tog jag nattbuss emot stan och satt längst bak i bussen och höll på att spy hela tiden , kom hem runt 5.. Fyfan vilken natt säger jag bara.
Nu ska jag till stan.

Ha en bra dag! Se till att njuta så mycket av solen så mycket ni kan!

God morgon!

God morgon!


Nu vaknade jag precis och ska göra en sallad med tomater,gurka,oliver,kronärtskocka och bönor! Det innehåller tillsammans exakt 270 kcal. Och mackorna jag skall göra till är 56 kcal och ett glas vatten. Så det blir tillsammans 326 kcal. Ikväll får det bara bli något litet isåfall annars går det för mycket kcal. Måste ju äta nyttigt nu,för strax om kanske en timme ska jag iväg med Jonatan och träna igen, vaknade imorse med världens träningsvärk i hela kroppen,men ett kilo har man gått ner :D så det är bara att fortsätta! Jag ska nog springa på rullband mest nu,för att inte skada musklerna genom att styrketräna. 

image25


Sedan ska vi nog hem till Jonatan och äta en till sallad och sedan dra in till stan,eller kolla en film.
Jag är så otroligt trött..Förstår inte varför.
Nej nu ska jag äta och ta massor av vitaminer och börja strecha!
Ha en toppendag, puss & kram

Kvällsmacka & Träning

Usch.. jag mår bara illa nu för tiden av att äta saker som jag har kunnat vräka i mig i flera år tillbaka annars. Sitter och ska äta min kvällsmacka och en kopp te. Men det är bara teet som vill ner. Mackorna skriker åt mig att inte äta dom.


Idag har jag varit och gymmat med Jonatan och Alex.. riktigt härligt, man verkligen känner hur fettet försvinner och blir fastare. Jag ska gymma imorgon också, men då får det bara bli att springa på rullband för jag har en sån otrolig träningsverk. Efter det drog vi hem till Jonatan och gjorde middag, en jättegod sallad med advokado,mozarella,gurka,sallad,oliver,bönor och olivolja. Det var faktiskt jättegott..ska försöka äta bara sallad nu och vräka i mig vitaminer för att komma i form.. känner mig riktigt äcklig efter jul och nyår då man bara kastat i sig saker som inte kroppen gillar egentligen. Det ska det bli stopp på , så inget fett, inget godis , ingen alkohol , börja träna 3 gånger i veckan , börja skärpa mig riktigt ordentligt.. Det känns som om jag väger 300 kilo.

Nu ska jag sova för mitt tee är slut, mackorna åker i papperskorgen.
Imorgon kl 2 skall jag iväg igen och träna med Jonatan och Alex..
Sedan efter det blir det väl en sallad igen och kanske lite fullkornspasta på sidan om och 2 glas vatten.. För att hålla vätskan i kroppen vid liv.

Ha en underbar kväll så hörs vi imorgon!

Bros before FEST(?)

Godmorgon, vaknade precis..


Igår var jag med Per,Kevin,Emmy,Nadde,Ragge och alla dom.. Vi skulle på någon fest på söder.
Plötsligt kommer Emmy till mig och säger : Det är bara tjejer som får komma in.
Så då tänker jag till lite.. att jag väljer inte fest framför mina kompisar, kommer inte killarna in som jag är med , så går inte jag heller. Så vi drog in på donken,käkade och sen skriker Kevin att det är fest i fruängen, så vi springer till tuben och åker dit. När vi kommer dit är det skönt folk som fan,allt är skitbra och allting.. men jag är så dum,så jag drack sprit.. men det har faktiskt inte hänt något med min piercing, allt är jättebra.. För man får dricka sprit men inte öl och sådant eftersom sprit är bakteriedödande så kan man dricka sprit om man sköljer munnen efter!

Tänkte lägga in en otroligt skön video på 2 brudar från england som kör låten Daft Punk - Harder,Better,Faster,Stronger..






Förstår verkligen hur man kan komma på en sådan sak och verkligen göra det med förbundna ögon om man säger så.. dem ser ju ingenting! Helt sjukt, mycket credd till dom iallafall!


Nu ska jag duscha, dra in till stan och ta en latte!
Pussar på allihopa!

god kväll

Nu är det kväll,och jag sitter och knarkar glass som en dåre,har så otroligt ont i tungan.
Idag var jag,Fredrik och Emmy på 7 knop igen tog en fika och sedan gick vi och solade som igår.
Sen åkte vi till stan och åkte och tittade om min piercing var som den skulle,och det var den :)
Svullen som en ballong men det går väl över antar jag. Sitter och pratar med Viktor i telefonen,han slutar
inte kalla mig för Kicki,tillochmed på jobbet har dom börjat kalla mig för Kicki.. lite pinsamt..men rätt roligt ändå!
Imorgon går jag i skolan till kvart över ett, sen blir det att åka till stan,köpa någon fin klänning, åka hem,fixa sig,
och dra till någon fet fest.. men ingen alkohol för mig,för jag vill inte att min tunga ska se ut som Emmys hahaha!
jag kommer nog åka hem ganska tidigt imorgon,är helt slut nu..Ska äta lite mer glass, ta en cigg och sen
hoppa ner i sängen och titta på scrubs, jävlar jag glömde... jag har spelat in avsnittet 2900 happiness som jag glömde titta på idag, måste kolla på det också innan jag somnar! Haha sjukaste på Jerry Springer idag, en brud som hade sex med sin pappa, och sen var det en kille som låg med sin mormor, hahahaha det är det värsta jag sett i hela mitt liv,men ändå så otroligt jävla roligt , det rekomenderas STARKT.
Det är alltid nya sjuka ämnen.. typ : "jag ligger med din mamma", "jag är med barn med en bög" .. det är alltså ett sjukt program som kommer från USA som spelas in i Chicago.. helt sjukt. Jag ska fan önska mig hela hans box i födelsedagspresent.. så jävla kul !



image19


Ha en underbar kväll, sov gott på er allihopa! Hörs imorgon. Puss & kram

TUNGPIERCING, ÄNTLIGEN!!!

Godkväll!
 
Sitter här med Emmy och har precis kommit hem..
Jag Emelie Dahlberg piercade faktiskt tungan idag.. även om folk tror att det kommer göra ont,så kände jag allvarligt inte ett skit.. Nu gör det riktigt ont när bedövningen har släppt, men innan kändes det NADA. jag lägger in lite bilder här nedanför som ni kan titta på och vara avundsjuka på:D




ha en trreeeevlans kväll / emelie och emelie

Ledig & Fredrik

God morgon allihopa! :)


Inatt sov jag som en stock verkligen,det var jätteskönt.. är ju ledig idag. Så jag skall möta Fredrik och ta en fika..
Får bli på söder, har tröttnat på alla fik där vi brukar sitta..och alla människorna, det är alltid föööör mycket folk!
Man vill ju sitta och fika lite avskilt,men så sitter det ungefär 30 personer runt och skriker, ligger på golvet, springer runt, inte köper något o.s.v, ni förstår vad jag menar.
Iallafall, här lägger jag in en bild på fiket vi ska fika på idag, och så en bild på min bästa kompis Fredrik, som jag älskar av hela mitt hjärta.. jag kommer aldrig lämna dig Fredrik.. Fredde Fisk hahaha :) <3

Hörs ikväll ! Ha en underbar dag! Kram & Puss



    image12


Hej igen!

Halloj!


Viktor kom aldrig till jobbet,han hade träning.. som vanligt.
Men emmy kom :) och jag klippte hennes hår, klippte upp det.. tog lite på längderna och hade i massor av produkter så när allt var klart såg hon ut som en riktig hollywoodstjärna! Skitsnyggt blev det, duktiga jag :)!
Det var lite nervöst i början,men sen rullade det på ordentligt. Idag klippte en av mina kollegor av sitt finger.. och jag blev så chockad att jag bara stod och skrattade haha! Hon fick sy och limma och hela baletten och kom tillbaka efter 1 timme och skulle jobba igen,vilket inte gick såpass bra eftersom hon inte fick böja fingret så hon gick hem tyvärr,synd.. för hon är den roligaste på jobbet! En sådan här frisyr blev det på Emmy :

(klicka för större bild)

 
och så tänkte jag tipsa om världens bästa shampoo till er som har färgat hår, det här shampoot gör så att färgen håller sig länge och inte blir urtvättad,hållbarheten av håret håller sig längre och ditt hår blir inte slitet. KMS är märket och finns att köpa på nästan alla frisörsalonger till ett riktigt bra pris, 129:- kronor flaskan,räcker länge och är verkligen värt att köpa om du vill ha ditt vackra färgade hår kvar som det såg ut från början.





Hon passade riktigt bra i sin nya frisyr och jag blev jättenöjd. Som beröm så fick jag vara ledig imorgon vilket är jätteskönt så jag får sova ut.. Är fortfarande trött efter i Fredags. Nu tänkte jag ta mig en cigg och en kopp kaffe. Sedan tänkte jag bada, och springa iväg och sola en snabbis.. Sen kommer Emmy hit och ska sova här :) Vi ska kolla på film, dricka te och bara mysa ordenligt. Imorgon skall vi in till stan och kolla lite grejer som vi ska ha med oss när vi ska åka bort på sportlovet,förhoppningsvis till åre eller något, ska bli sjuuuuukt roligt :) !
Ni får ha en underbar kväll så hörs vi imorgon!

Puss & kram.

Viktor ska klippa sig hos mig idag!

God morgon allesammans.


Nu har jag precis sminkat mig,har bara håret kvar att platta.. Sen bär det av till jobbet igen.
Viktor kommer in med wigo och ska klippa sig idag,ska bli riktigt roligt att se hur dom passar i kort hår, haha :)
sen när jag har slutat ska vi väl gå och göra något roligt tillsammans,har som sagt inte träffat honom
på åratal nu känns det som..men så känns det ju alltid när man inte har sets på några dagar och är kär!
Så idag blir det mer tvätta hår och lära sig om färger,och kanske lite klippa toppar också! Jag älskar stället, så roligt alltså.. Dom som kommer in och ska klippa sig är så otroligt personliga,man får höra hela livshistorier när man ska tvätta deras hår eller fråga om dom vill ha kaffe.Justja,jag har lärt mig svara i telefonen och skriva upp bokningar också! Första gången gick det ju inte så speciellt bra men det kommer ju bli bättre!
Jag hittade en så otroligt vacker salong på nätet, jag nästan dör när jag tittar på den:




image4

Så otroligt vacker. Nej nu ska jag sluta drömma så mycket.. Nu ska jag iallafall iväg, har väldans brottom! Ha en toppendag och lär er mycket idag!
Puss & Kram så länge.

Fika idag!

Hallå igen!



Idag var jag och jobbade första dagen, det var riktigt kul faktiskt. Fick tvätta hår på kunder,lära mig mycket om färgerna,hur man skulle blanda o.s.v. Frisör är verkligen något jag vill bli, älskar verkligen att hålla på med hår.
Så jag skötte mig riktigt bra idag, sedan stack jag till Skrapan som ligger på söder och tog en fika med Fredrik,Tim,Jonatan och Micca! Nu kom jag precis hem och är helt slut.. gick upp 7 imorse och har snart varit uppe i varv i 12 timmar. Ringde Viktor nyss, han var på Lidingö och tränade, han ska komma hit sen :) saknar honom som en galning,har inte träffat honom på flera dagar nu. Ska väl hem till honom,sätta på en mysig film och äta lite glass och bara mysa med min älskling. Haha just ja, det var en tjej som ringde precis med dolt nummer ( SÅKLART ) och sa att hon ringde från "ungdomsmottagningen" hahaha, patetiska jävel. Såhär lät samtalet :


"Pia" - Hej jag heter p-p-p-pia (nervös) lundgren och ringer från ungdomsmottagningen!
Jag - Hej?
"Pia" - Det är såhär att två k-k-kkillaar (nervös), två k-i-illar(nervös) har anmält sig hit för att.......
Jag - Snälla Pia eller vad fan du heter, jag har också hållt på och busringt som du gör nu, jag var och testade mig för allt för 2 veckor sedan, så du kan lika gärna ge upp!
"Pia" - *fniiiissss* - KLICK!



Blir så otroligt irriterad på människor som tror att dom är roliga på något sätt genom att ringa och skämta om saker som är väldigt allvarliga, tillexempel klamydia.. om man får det en gång och inte upptäcker det kan man ju bli steril. Jag går och testar mig 1 gång i månaden , och har aldrig haft något , är faktiskt riktigt stolt.
Man ska verkligen inte skämta om sånt även om det är riktigt roligt när man gör det själv.. Man märkte ju dock att hon inte var på riktigt eftersom hon satt och fnissade i bakgrunden och var jättenervös och inte visste vad hon skulle säga.. rätt kul det faktiskt.. skrattade lite efter hon hade lagt på.
Nog med det nu.



Så nu jobbar jag fram till Onsdag och sen blir det skola igen, haha fyfan vad roligt det ska bli.. längtar faktiskt.
Till den goda resturangmaten,alla sköna människor i min klass,hela stället är helt underbart, just love it!
Nu ska jag snart äta middag,åt bara en pastasallad idag.. Är så otroligt trött så jag nästan somnar på tangentbordet.. dessutom har jag dåligt samvete för att jag har ringt för mycket på sistonde.. känner mig jättedum.
Här kommer en bild på skrapan.. har faktiskt aldrig fikat där förut, men det var jätteskönt att komma dit och komma ifrån alla jävla vanliga fik vi alltid sitter på.. skönt att komma ifrån klungorna vi jämt sitter i..



image3


Nu ska jag äta, ha en jättetrevlig kväll sålänge!

Puss och kram!

Jobb.

God morgon på er!


Hoppas ni har sovit gott och fått eran skönhetssömn för det har iallafall inte jag fått, jag har haft ont i min högerarm sen igår morse. Alltså då menar jag riktigt ont,som om den skulle gå av. Vet inte vad som hänt, men man ska inte klaga när det finns människor som sitter i rullstol,så jag kniper igen istället. Nu sitter jag och har precis ätit frukost och tittat på nyhetsmorgon's barnprogram, riktigt mysigt. Jag ska klä på mig strax, sitter med sminket i handen just nu ha,ha. Jag ska nämligen börja jobba idag som jag skrev innan. Känns konstigt iochmed att jag har i vanliga fall sovit bort dem här dagarna fram till torsdag då jag går i skolan,men det är väl bra att få lite fart och press på sig så man klarar sig ute i arbetslivet.. antar jag. Så här lägger jag nu in en bild på salongen jag skall jobba på, den är jättemysig, men chefen verkar inte ha alla hästar hemma om man säger så..

image2




Så nu måste jag skynda mig om jag skall hinna,börjar klockan 10 och slutar kl 2. Då skall jag in till söder igen och träffa Fredrik,ta en fika och bara snacka massa skit.. ska bli härligt, för det har man ju inte gjort på ett tag med någon. Ha en toppendag så hörs vi senare! Kanske lägger in någon bild från fiket :)

Puss & Kram


Nu har man skaffat blogg.

Hej allihopa!

Nu har jag tänkt igenom det här ganska länge och funderat över att skaffa en blogg..
Det verkar ju som om varenda människa i Sverige har en,så då känner man ju lite press.
Jag har också sett att folk har kommenterat min förra ( oseriösa ) blogg och kan bara
tala om för alla att jag tar ej åt mig vad ni skriver, jag står på mig själv och har faktiskt
tänkt efter iochmed att ni skriver ganska smarta och igenomtänkta saker till mig.
Jag ska ändra på mig,bli mer omtänksam,lyssna mer på andra,ta mindre plats och ge folk en chans.
Så ger ni mig en chans,så ger jag er en chans. Denna blogg kommer bara att utspela sig numera
på vad som händer i mitt liv, ha en sexlista( oseriöst men väldigt kul ), berätta vad jag gör på dagarna,
vad jag ska göra med mitt liv och lite mer. Ville bara säga också att om ni inte tycker om det ni läser,
så läs det inte och kommentera det inte. Jag tycker inte om folk som är anonyma och kommenterar
och ger mig negativ kritik när dom varken har träffat mig eller känner mig, så gillar du mig inte
eller inte gillar vad jag skriver så kommentera inte och läs helst inte, ingen tvingar dig.






Follow on Bloglovin
Ziperall.fi